MarketLeader avagy mindent az online kereskedelemről

MarketLeader, avagy a vállalkozás, mely segítséget nyújt minden feltörekvő cégnek

Úgy gondolom, abszolút nem mondok azzal újat, hogy mára már az online világ és tér lett a leginkább meghatározó szemben a materiális boltokkal és vállalkozásokkal. Mára, ha nincsen facebookod, instagrammod, linkedlin-ed, honlapod és önmarketinged, akkor tulajdonképpen tekinthetjük úgy, hogy nem is létezel. A MarketLeader vállalkozása pontosan erre épített rá, hiszen számos olyan cég, vállalkozás van, mely nem hirdeti magát kellőképpen online felületeken, hiszen megszokta azt, hogy vagy az évek óta kialakuló hírneve, vagy a szájról- szájra terjedő legendája, vagy a puszta materiális jelenléte bőven elég ahhoz, hogy jól működjön a vállalkozása és abszolút fent tudják tartani a céget. Természetesen aláírom, hogy mindez idáig ez valóban működött is, és kizárólag materiális alapon is fent lehetett tartani egy vállalkozást abból, hogy hírnév alapján terjedt vagy éppen csak a materiális, fizikai szinte kézzel fogható jelenléte csalta be a vásárlókat vagy az ügyfeleket az adott helyre. Viszont, mint valószínűleg érzékeltük is a korona vírus járvány következtében egy óriási felborulás vette kezdetét és abszolút az olyan jellegű vállalkozások illetve üzletek kerületek hatalmas előnybe és előtérbe, melyek képesek voltak online jelen lenni és online csábítani maguknak ügyfeleket.

Miért van szükség a MarketLeader munkájára?

Miután megszűnt a fizikai kontaktus és a materiális érintkezés, maradt az online térben történő vizuális csábítás. Ennek az egyik legnagyobb úttörője az influenszerek reklámipara, mely során a fiataloknak tulajdonképpen bármit képesek eladni csupán annyi erőfeszítéssel, hogy a nevüket adják egy márkához. Miután az adott youtubert, vagy instagram celebet nagyon értékeli az adott generáció, képes tulajdonképpen bármit megvenni, amit az reklámoz, vagy éppen jónak mond, pedig elképzelhető, hogy ő maga soha nem is használta, csakis kizárólag a pénz kedvéért tesz ezt.  Egészen eltorzult a reklámpiac és az új generáció már nem ismer sok régi bevált márkát csak az újonnan fel hypeolt termékek iránt érdeklődik, így sajnálatos módon mindenképpen fel kell zárkózniuk ebbe a világba az olyan jellegű nagy márkáknak is, illetve bevált vállalkozásoknak is, melyeknek alapjáraton erre nem lenne szükségük, viszont miután az online világ kezdte el vezetni a piacot így mindenképpen szükséges, hogy minél hamarabb felzárkóznak. A MarketLeader vállalkozás pedig pontosan erre jött létre, hogy olyan meglévő és már befutott vállalkozáson, vagy éppen most induló vállalkozásokon segítsen, melyek nem igazán értenek az online reklámhoz, vagy éppen csak nem tudnak időt szakítani arra, hogy egy online vállalkozást is létre hozzanak, vagyis egészen pontosan, hogy a vállalkozásuknak létrehozzanak egy profi online marketinget és online is piacvezetővé váljanak. A MarketLeader pedig pontosan ezért jött létre, hogy tulajdonképpen bármilyen vállalkozásból, mely megkeresi őket, rövid időn belül piacvezető vállalkozást csináljanak. Az alábbiakban erről írnék röviden.

A MarketLeader, mint az online piacvezetővé válás specialistája

Alapvetően úgy gondolom, hogy a legtöbb cégnek valószínűleg nem igazán van arra sem ideje, sem energiája, sőt a legtöbb esetben szakembere sem, hogy képes legyen kiépíteni egy online marketing felületet a cége számára, Valószínűleg ha nincsen vagy inkább nincsenek erre specifikusan szakosodott szakembereik akkor fogalmuk sincsen arról, legalábbis a legtöbb esetben, hogy hogyan lehet felfuttatni online egy vállalkozást a semmiből. Én személy szerint úgy gondolom, hogy alapvetően ez egy nehéz feladat és mindenképpen kell hozzá szakember vagy inkább szakemberek segítsége, hiszen ennek hiányában sajnos elég komoly problémák tudnak adódni, már csak a kezdeti lépésekkel is. Természetesen lehet külön is a céghez felvenni ilyen jellegű specialistát, mint alkalmazottat, aki megpróbálja kezelni az adott vállalkozás média illetve social profiljait és még emellett a marketing világába is ellavíroz. De úgy gondolom ezzel szemben sokkalta jobb megoldás, ha inkább konkrétan megbízza a MarketLeader csapatát ezzel a munkával. Ugyanis itt egy helyen, mondhatni csomagban találja meg az összes szakembert illetve specialistát, aki képes felfuttatni és hosszútávon piacvezetővé tenni az adott céget illetve vállalkozást. Én személy szerint rendkívül ajánlom ezt a szolgáltatást, ugyanis garantáltan nem fogja megbánni azt, hogy bizalmat fektetett a MarketLeader csapatába, ugyanis képesek önből és cégéből online piacvezetőt csinálni!